Showing: 1 - 4 of 4 Articles

Крил маслото има моќен антиоксиданс, прочитајте повеќе за тоа

Крил маслото има моќен антиоксиданс Астаксантинот – е најмоќниот природен дел на  антиоксидантно масло од крил што го содржи и што прави разлика кон сите други масла! Астаксантин – најмоќниот природен антиоксиданс Астаксантинот е еден од најмоќните антиоксиданти ! Има …

Воодушевувачки придобивки од Криловото масло за здравјето на очите и мозокот

Додатоците на маслото од крил денес сè повеќе добиваат популарност, особено како совршена  замена за рибино масло. Изминатите години, луѓето консумираа рибино масло за сите свои омега-3 масти или есенцијални масни киселини, кои покажаа огромни здравствени придобивки за разни здравствени …

Погледнете ги овие 6 здравствени придобивки базирани на науката за маслото од крил

Здравствени придобивки базирани на наука за маслото од крил (Крилово масло) Крил маслото е додаток во исхраната кој забрзано добива популарност како алтернатива на рибиното масло. Направено е од крил, вид на мал рак што го консумираат китови, пингвини и …

Најважните 10 причини зошто на вашите деца им е потребен Омега-3!

Највкусната солуција за детското здравје, раст и развој го нуди INDIVIA Криловото масло за деца со природна фосфолипидна Омега 3 и додаток на витамините А, Д3,Ц и Е многу важни за здравиот детски развој и силен имунитет, во комбинација на …