Showing: 1 - 4 of 4 Articles

Бенефитите на Фолната киселина во вашиот ImmunUP

Што е фолна киселина? Фолната киселина е синтетички, растворлив во вода витамин што се користи во додатоци и збогатена храна. Тоа е вештачка верзија на фолати и витамин Б кој е природно присутен во многу видови храна. Вашето тело не …

Важни бенефити на минералите кои ги содржи ImmunUP

Минералите им помагаат на нашите тела да се развиваат и да функционираат беспрекорно. Тие се неопходни за добро здравје по кое сите тежнееме.  Многу ретко се зборува за  минералите кои ни се потребни  и за нивната моќ во човечкото тело, …

Запознајте ги придобивките на екстрактите од Ехинацеа и Црната боровница во вашиот ImmunUP

Ехинацеа  е една од најпопуларните билки ширум светот. Индијанците ја  користеле со векови за лекување на разни болести. Денес, таа е најдобро позната како хербален лек без рецепт за настинка или грип. Сепак, исто така се користи за лекување на …

INDIVIA ImmunUP – Внимателно одбрана комбинација за поддршка на имунолошкиот систем

Бидејќи секоја година се повеќе и повеќе се сретнуваме со разни видови настинки, вируси и грипови, повеќе од потребно е да се зајакне имунитетот во текот на целата година. За да не сме често подложни на разни инфективни заболувања, потребно …