Sinustrong+ 30 капсули

490 ден

СИНУСТРОНГ+ капсулите содржат екстракти наменети за одржување  на здравјето на горниот респираторен тракт и одржување на општиот телесен капаците од штетните фактори на животната средина

Јагликата и мајчината душица имаат корисен ефект врз горните дишни патишта

Темјанот помага за да се одржи здравјето на дишните патишта

Ѓумбирот, црниот бозел и мајчината душичка помагаат во зајакнувањето  на имуниот систем

Екстрактот од жолтата линцура  го тонизира и зајакнува телото

 

Начин на употреба. Возрасни: 1 капсула, 3 пати  на ден.

30 капсули

  Нето. 22г

Категорија
Состав во препорачана дневна доза 3 капсули
Ѓумбир 630 мг
Eкстракт од рен (5:1) 360 мг
Екстракт од видец (4:1) 150 мг
Мајчинадушичка (4:1) 120 мг
Јагликаекстракт (4:1) 90 мг
Екстракт од хмељ (4:1) 90 мг
Екстракт од црн бозел(5:1) 90 мг
Екстракт од камена роза (10:1) 90 мг
Борекстракт (проантоцијаниди ≥ 95 %) 60 мг
Екстракт од темјан (босвелиска киселина ≥ 65 %) 48 мг
Екстракт од жолта  линцура (4:1) 30 мг

Состојки. Екстракт од корен од ѓумбир (Zingiberofficinale),  екстракт од корен од рен (Armoratialapathifolia), желатин (обвивка на капсулата), екстракт од билката видец  (Euphrasiaofficinalis), екстракт од билката мајчина душица (Thymus vulgaris), екстракт од цвет на јаглика (Primulaveris), екстракт од шишарка на хмељ (Humuluslupulus), екстракт од цвет на црн бозел (Sambucusnigra), екстракт од цвет на камена роза (Cistusincanus), влакна од шеќерна репка, екстракт од кора од бор (Pinusmassoniana), екстракт од смола од темјан (Boswelliaserrata), екстракт од корен од жолта линцура (Gentianalutea), средство против згрутчување со магнезиум соли немасни киселини, боја на обвивката на капсулата од титаниум диоксид