Silva Deprex 30caps

390 ден

Балансиран производ за физичка и ментална благосостојба

Природните екстракти од кантарионот, валеријаната и родиолата ја зголемуваат толерантноста на секојдневниот стрес, ги стабилизираат емоциите, балансираат расположение и промовираат здрав сон

Муира пуама  и црвената детелина помагаат да се намалат жешките бранови, потење и немир за време на менопаузата

Употреба. Возрасни до 2 капсули на ден, наутро

Категорија

Комплетно природна формула

Состав во препорачана доза 1 капула 2 капсули
Кантарион (3,5-5:1) 90 мг 180 мг
Родиола (салидрозид ≥ 1 %) 80 мг 160 мг
Екстракт од буплеурум (4:1) 70 мг 140 мг
Валеријана (4:1) 70 мг 140 мг
Екстракт од Муира пуама (4:1) 50 мг 100 мг
Црвенадетелинаекстракт(изофлавони ≥ 8 %) 40 мг 80 мг

Состојки. Желатинска капсула, екстракт од кантароин (Hypericumperforatum), екстракт од корен родиола (Rhodiolarosea), екстракт од корен на буплеурум (Bupleurumfalcatum), екстракт од корен од валеријана (Valerianaofficinalis), екстракт од кора од муира пуама(  Ptychopetalumolacoides), влакна од шеќерна репка, екстракт од билки од црвена детелина (Trifoliumpratenese).

30 капули

Нето. 16 г