Melatonin Sleep Strong 1.95mg Spray/200 дози

790 ден

Лесно и едноставно до квалитетен и брз сон, единствена формула мелатонин во орален спреј

  • ефективно дозирање – возрасни: една доза или едно распрскување обезбеднува 1.95мг мелатонин, за деца: по лекарска препорака.
  • Нето. 30 мл. доволно за 200 дозирања или 6 месеци
  • висока апсорбливост
  • херметичко пакување
  • супер квалитетен состав
  • Граничен производ достапен во сите подобро снабдени аптеки ширум Македонија
Категорија

производ намененет за лица кои имаат проблеми со заспивање, површен сон или повремени нарушувања на спиењето