Sale!

Indivia Sun D3 Kid 400iu – спреј, 125 дози

590 ден

Природно вкусно и лесен за употреба

Индивиа Д3 во форма на спреј со распрскувач е производ од новата генерација витамини што нечесто се сретнуваат на нашиот пазар

Оралната употреба на микроемулзивнит спреј овозможува лесна, брза и максимална апсорбливост

100% природен Д витамин од ланолин со природен вкус на портокал кој децата многу го сакаат

  • Содржи природен засладувач – ксилотол
  • Нето тежина на производот – 25 мл., доволна за 125 дози или за четири месеци
  • Примена: кај деца од 1-7 годишна возраст по едно распрскување на ден, или по препорака на вашиот лекар/фармацевт
  • Додаток во исхрана достапен во аптеките ширум Македонија
Категорија

За целокупното здравје на децата, многу е важно да се задржи оптимално ниво на Витаминот Д3 во организмот кој е исклучително важен за:

зајакнување на имунитетот,

обезбедување здрав развој на растечкиот организам ,

нормална функција на коските,

придонесува за здравјето на забите и мускулите,

како и за да се олесни нормалната апсорпција и употреба на калциум и фосфор во организмот.