Sale!

Indivia Sun D3 2000 iu – спреј, 125 дози

590 ден

Природен, високоефективен, концентриран Д3 витамин во форма на микроемулзивен орален спреј

  • Природен Д витамин од ланолин
  • Содржи природен засладувач – ксилотол
  • Со природен вкус на сок од портокал
  • Нето тежина на производот – 25 мл., доволна за 125 дози или за четири месеци
  • Примена: кај возрасни и деца над 11 годишна возраст по едно распрскување на ден, или по препорака на вашиот лекар/фармацевт
  • Пододен за лица со тескотии при апсорпција
  • Додаток во исхрана достапен во аптеките ширум Македонија
Категорија

Клинички е докажано дека примената на овој производ во период од 30 дена го зголемува нивот на Д3 во организмот за 132%

Единствен производ на европскиот пазар кој дури 75% е повеќе едективен одколку другите водеми и масни раствори

најзначаен витамин за зајакнување на имунитетот,

обезбедување здрав развој на растечкиот организам ,

нормална функција на коските,како и здравјето на забите и мускулите,

исто и за да се олесни нормалната апсорпција и употреба на калциум и фосфор во организмот.