B12 Spray – 70 дози

790 ден

Витамин Б12 депо спреј

  • ефективно дозирање – возрасни: една доза (3 распрскувања) обезбедува 1.2 мг (1200мцг)
  • висоока и лесна сублингвална апсорбливост
  • прифатлив овошен вкус
  • херметичко пакување (30 мл. шишенце) доволно за повеќе од 70 дена
  • граничен производ достапен во аптеките ширум Македонија
Категорија

Производ наменет за лица со дефицит на витамин Б12 или недостаток на енергија и нарушувања од стрес