GoRespiro – 15 капсули

295 ден

Капсуки за дишни патишта

Додаток на исхрана со растителни екстракти

 

Производот содржи растителни екстракти и билни супстанции наменети за респираторен систем

Борот помага во ослободување на дишењето, обезбедувајќи ефект на омекнување на грлото и дишните патишта

Анасонот придонесува за благотворно дејство во усната празнина и има корисен ефект врз грлото и гласните жици

Темјанот помага да се одржи здравјето на дишните патишта

 

Употреба. возраснии  децаод 12 години, 1 капсула на ден

Не ја надминувајте препорачаната дневна доза

 

15 капсули

Нето. 8,5 г

Категорија

 

Состојки и нивната препорачана дневна доза (1 капсула). Екстракт од смола на темјан (Boswelliaserrata) (босвелинскикиселини ≥65%) 130 mg, екстракт од овошје на маракуја (Passifloraedulis) (12: 1) 110 mg, желатинска капсула, екстракт од видец (Euphrasiaofficinalis)  (4: 1) 83 мг, екстракт од плод на анасон (Pimpinellaanisum) (12: 1) 50 мг, кверцетин од хербално потекло 20 мг, екстракт од кора од бор (Pinussylvestris) (2: 1) 20 мг, птеростилбен од хербално потекло 20 мг, екстракт од лист од бршлен (Хедерахеликс) (5: 1) 17 мг, алга(Haematococcuspluvialis) од која(астаксантин ≥5%) 10 мг, ликопен прав од растително потекло (ликопен ≥5%) 10 мг, неслепувачки агенс и магнезиум соли на масни киселини, обојувачи на капсула: титаниум диоксид и индиготин.