ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ

ДОДАТОЦИ НА ИСХРАНА

ЗДРАВИ ПРОИЗВОДИ

INDIVIA ДОСТАВА ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

ВРШИМЕ ДОСТАВА НИЗ СИТЕ ОПШТИНИ ВО ДРЖАВАТА СО ТРОШОЦИ ВКЛУЧЕНИ ВО ЦЕНАТА

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОМОЦИЈА

ПРАШАЈТЕ КАЈ НАШИТЕ КОМЕРЦИЈАЛИСТИ ЗА СПЕЦИЈАЛНИ ПРОМОЦИИ И ПОПУСТИ

ЗОШТО

НАС ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ?

Најбараните светски природни производи конечно во Македонија! INDIVIA е природно имунолошко оружје против сите напади кон вашето здравје. Грижете се за вашето здравје и за здравјето на вашите деца заедно со најдобрите природни производи на INDIVIA патентирани во Норвешка и Франција. Ние сме здрава рутина за совршен имунитет. Ние сме насмевката на природата кон вашето здравје! Живејте здраво , живејте долго!

ImmunUP
Sun D3 400 Kid
Kril Oil Kid
Sun D3 2000

-Природни состојки -Без Лактоза -GMO free 💯

Без додатоци на вештачки бои и вкусови

-Без додатоци на емулгатори, стабилизатори, глутен, конзерванси

Природно потекло на сите состојки на нашите продукти.

-Без додатоци на сол, квасец, тешки метали, пестициди и желатин

Комплетна природна формула за силен имунитет на возрасни и деца 

-Земји на потекло Норвешка и Франција

Екстракти од растенија